излезеулица
целата приказна влеговме во црвената иловица
се чекаше појавувањето на лубеница
дека ќе го огреја слатка слободица
ја баталил таа улица
засолнет од чекање една црвено-бела бројаница
со утеха ја допирам твојата петица
јавниот превоз како скривница
слободица
со неверица
лудница

summary: летна љубовна јсп авантура, младичот има слободна, исто и foot fetish.

No comments:

Post a Comment